Címke: alkalmazás

IT üzemeltetési szakértőt keresünk

A Simple alkalmazást fejlesztő OTP Mobil Kft. új munkatársat keres dinamikusan bővülő, innovatív és fiatalos csapatába. Ha szeretnél egy kreatív, új területeket és piacokat felderítő csapat építő tagjává válni, jelentkezz hozzánk IT üzemeltetési szakértőnek!

Hídvámtól a mobilos E-matrica vásárlásig

Útdíj történelem: vám, fizetőkapu, matrica és E-matrica. Lehet hogy a matek bonyolultabb lett, de a fizetés egyszerűbb, a legjobb példa a Simple alkalmazás.

frissíts

Szintet lépünk – frissíts, és használd!

A napokban jelent meg a Simple alkalmazás új verziója a Google Play, App Store és Windows Store alkalmazásboltokban, amely újításokat és műszaki szintemelést jelent az alkalmazás életében.

Kopog a kapun a kupon

Egy fontos újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmeteket: a Simple alkalmazást megnyitva immár kuponokat is találtok az appban, és egyre több, különféle kedvezményekre feljogosító kupon feltűnése várható.

frissíts

Ugrásszerűen nő a mobilfizetés népszerűsége

Te is eldobnád a pénztárcád? A közelmúltban készített nemzetközi felmérések alapján a többség igen. Sokan nyitottak a mobilfizetés különböző formái iránt elsősorban a kényelem, gyorsaság és egyszerűség miatt.