Címke: fesztivál

10 balatoni strand, amit még idén nyáron ki kell próbálnod

Imádjuk a Balatont, a vizes fürdőruhában és flip-flopban part mellett klaffogást, a jóféle borospincékben random fröccsözést és persze az elmaradhatatlan vízibiciklizéssel egybekötött strandolást. Íme a Simple csapat 5+5 kedvenc strandja a Balaton északi és déli partjáról válogatva.

Simple Sziget exkluzív: Robbie felülnézetből, Nagyszínpad hátulnézetből!

Fesztiváljegyeseink között sorsoltunk ki néhány különleges Sziget napijegyet, mellyel meglátogatták backstage világát és a tömeg feje fölül nézhették Robbie Williams koncertjét.

A kedvenc fesztivál mindent visz

Készítettünk egy kutatást, amiből kiderül, hogy tízből kilenc internetező már járt zenei fesztiválon, nyolcan idén is kilátogattak, vagy tervezik, hogy nyár végéig ott lesznek valamelyik nagyobb eseményen. Leginkább a külföldi fellépők neve vonzza őket, de az árakra is odafigyelnek, derül ki a fesztiválozási szokásokat vizsgáló online felmérésünkből. A kutatás apropóját az idei Sziget fesztivál adta, melyre olcsóbban juthatunk ki a Simple alkalmazással.

Szigetjegy: hívd meg barátaidat, és nyerj!

Barátaidat se hagyd ki a jóból – ha már megvetted kedvezményes jegyedet a Szigetre a Simple appon keresztül, küldj meghívót barátaidnak, és megjutalmazunk.

10 tipp, hogy okosan költs egy fesztiválon

Már javában tart a fesztiválszezon, azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy gond nélkül szórják a pénzt, márpedig a fesztiválokon elég sokat el lehet költeni. Mindenkinek van azonban egy-két jól bevált módszere arra, hogyan takarékoskodjon. Utánajártunk, és összeszedtünk tizet, ami valószínűleg nektek is bejön majd.